Ολοκλήρωση 5ου Διεθνούς Συνεδρίου Διαμεσολάβησης

Την Τρίτη 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον ΕΟΔΙΔ και τη Νομική Βιβλιοθήκη με την υποστήριξη του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών – Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ., του Diversity Charter Greece, του Φορέα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών του ΕΟΔΙΔ και του επιστημονικού περιοδικού Διαιτησία & Διαμεσολάβηση», το 5ο Διεθνές Συνέδριο Διαμεσολάβησης στο Wyndham Grand Athens.

Το Συνέδριο αποτελεί πλέον ένα σταθερό θεσμό προσφέροντας απαντήσεις σε όλους όσοι ασχολούνται με την διαμεσολάβηση και θέλουν να εξελίξουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους μέσα από τις πρακτικές συμβουλές Ελλήνων και ξένων διακεκριμένων practitioners. Φέτος, φιλοξενήθηκαν 20 και πλέον Έλληνες και έγκριτοι ομιλητές, οι οποίοι χαρτογράφησαν τις μοναδικές ευκαιρίες που εγγυάται η διαμεσολάβηση, που σταδιακά αλλάζει τους όρους απονομής της δικαιοσύνης.

Ο ΕΟΔΙΔ και η Νομική Βιβλιοθήκη ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση του μοναδικού συνεδρίου στο οποίο χτυπά η καρδιά της διαμεσολάβησης.

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από το Συνέδριο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Facebook
LinkedIn