Ολοκλήρωση 5ου Διεθνούς Συνεδρίου Διαιτησίας

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία από τον ΕΟΔΙΔ και τη Νομική Βιβλιοθήκη υπό την αιγίδα του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών – Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ. και την υποστήριξη του επιστημονικού περιοδικού Διαιτησία & Διαμεσολάβηση», το 5ο Διεθνές Συνέδριο Διαιτησίας στο Wyndham Grand Athens.

Οι διαιτητικές συμφωνίες, μεταβάλλοντας το κλασικό μοντέλο απονομής της δικαιοσύνης, εγγυώνται σημαντικά πλεονεκτήματα για τους ιδιώτες που τις προκρίνουν αλλά και για την ενίσχυση της εθνικής ανάπτυξης μέσα από την ενθάρρυνση αναγκαίων για τη χώρα επενδυτικών πρωτοβουλιών. Το Συνέδριο, φιλοξενώντας έγκριτες προσωπικότητες με πλούσια εμπειρία στον χώρο της διαιτησίας, προσέφερε ολοκληρωμένες απαντήσεις σε κρίσιμα πρακτικά ερωτήματα που φιγουράρουν στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, καθιστώντας σαφές ότι η διαιτησία είναι μια ισχυρή όψη αλλαγής του παραδοσιακού μοντέλου απονομής δικαιοσύνης.

Ο ΕΟΔΙΔ και η Νομική Βιβλιοθήκη ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση του συνεδρίου, που πλέον έχει καταστεί θεσμός στη νομική και επιχειρηματική κοινότητα.

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από το Συνέδριο

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Facebook
LinkedIn