3ος Εθνικός Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης της ELSA GREECE υπό την αιγίδα του ΕΟΔΙΔ

Ο ΕΟΔΙΔ με χαρά έχει θέσει και φέτος υπό την αιγίδα του, για 3η συναπτή χρονιά, τον 3ο Εθνικό Διαγωνισμό Διαπραγμάτευσης (ΕLSA Negotiation Competition), μια ιδιαίτερα αξιόλογη πρωτοβουλία της ELSA Greece που προάγει την καλλιέργεια ιδιαίτερα πολύτιμων δεξιοτήτων.


O Εθνικός Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης αφορά την προσομοίωση μίας διαπραγματευτικής διαδικασίας μεταξύ δυο μερών, τα οποία αποβλέπουν στην επίτευξη μίας αμοιβαίας, επωφελούς συμφωνίας.

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η προώθηση του ενδιαφέροντος μεταξύ των φοιτητών/-τριών Νομικής για τον χώρο των νομικών διαπραγματεύσεων, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες/-ουσες θα βελτιώσουν τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες και θα έρθουν σε επαφή με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου.

Οι 3 τοπικοί – προκριματικοί γύροι, από τους οποίους θα αναδειχθούν οι 2 καλύτερες ομάδες κάθε Νομικής Σχολής οι οποίες και θα προκριθούν στον εθνικό γύρο, θα διεξαχθούν δια ζώσης στις 17 & 18 Δεκεμβρίου 2022, ενώ ο Εθνικός Γύρος προγραμματίζεται να διεξαχθεί στις 08 & 09 Απριλίου 2023, στην Αθήνα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Facebook
LinkedIn