ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΙΑΔΗΣ
Δικηγόρος, LL.M, LL.D
Διαμεσολαβητής

Τομείς εξειδίκευσης: Νέες Τεχνολογίες, Συγκριτικό Δίκαιο, Διαφορές στο χώρο Εργασίας, Εργατικό Δίκαιο, Οργανωσιακή Στρατηγική, Ιδιωτικό Δίκαιο, Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών, Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Δίκαιο Εμπορικής Διαιτησίας, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Εμπειρία στη Διαμεσολάβηση / Διαιτησία: εξειδικεύεται στην εμπορική διαιτησία και την τραπεζική, ενεργειακή, εργασιακή, διαδικτυακή, ιατρική και οικογενειακή διαμεσολάβηση.

Γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά

Σπουδές: Απόφοιτος με Άριστα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. – Απόφοιτος με Άριστα του μεταπτυχιακού κύκλου της Νομικής Σχολής και του Kellogg Graduate School of Business του πανεπιστημίου Northwestern στο Σικάγο των ΗΠΑ, και της Νομικής Σχολής του πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης. – Απόφοιτος του Harvard Kennedy School στη Δημόσια Οργάνωση και Ηγεσία. – Απόφοιτος του Σχολείου στην Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών (Διαιτησία-Διαμεσολάβηση-Διαπραγματεύσεις) των Νομικών Σχολών των πανεπιστημίων Humboldt του Βερολίνου και Tulane της Νέας Ορλεάνης. –  Εξειδίκευση στα πανεπιστήμια Stanford και Higher School of Economics στην Οργανωσιακή/Διοικητική Ανάλυση επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών, Οικονομική Θεωρία, Νευροεπιστήμη, και Θεωρία των Παιγνίων. – Αριστούχος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του πανεπιστημίου Goethe της Φρανκφούρτης στο Δίκαιο του Διαδικτύου και Νέων Τεχνολογιών και στο ζήτημα της παραγωγής κανόνων δικαίου στο διαδικτυακό περιβάλλον.

Ο Δρ. Κουκιάδης είναι Δικηγόρος, μέλος των Δικηγορικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και Φρανκφούρτης. – Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής ΥΔΔΑΔ, Διαιτητής του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. – Εντεταλμένος καθηγητής Συγκριτικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου στη Νομική Σχολή του πανεπιστημίου Goethe της Φρανκφούρτης καθώς και στη Νομική Σχολή του πανεπιστημίου Northampton. – Λέκτορας Ευρωπαϊκού/Συγκριτικού Δικαίου και Δικαίου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στη Νομική Σχολή του πανεπιστημίου Λευκωσίας.