Ολοκλήρωση 1ου Κύκλου Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών ΕΟΔΙΔ

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Κύκλος Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών του Φορέα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών του ΕΟΔΙΔ. Οι συμμετέχοντες, επαγγελματίες, νομικοί και όχι μόνο, με τη συνεχή καθοδήγηση και συνδρομή των Βασικών Εκπαιδευτών Δ. Γαβριήλ, Β. Δεληστάθη, Ε. Σαρίδου, Χ. Μεϊδάνη και Ν. Ανέστη, έμαθαν τη διαδικασία, τον νόμο, τις τεχνικές, τα εργαλεία και προετοιμάστηκαν για τις εξετάσεις πιστοποίησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που ήδη ανακοινώθηκαν για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022.

Συμπορεύτηκαν, (εξ)ασκήθηκαν, προβληματίστηκαν, αλληλο-υποστηρίχθηκαν, διασκέδασαν κι όλα αυτά οδήγησαν στο να γίνει ο καθένας τους ένα πολύτιμο τμήμα μιας υπέροχης ομάδας εκπαιδευμένων διαμεσολαβητών.
Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό αυτό «ταξίδι» είναι έτοιμοι για τις εξετάσεις, πήραν στις αποσκευές τους εργαλεία χρήσιμα για τους ίδιους και για κάθε επίπεδο σχέσεών τους (διαπροσωπικών, επαγγελματικών) προς περαιτέρω εξέλιξη και σίγουρα αγάπησαν τον αληθινό κόσμο της διαμεσολάβησης.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα – προσεχώς θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του 2ου Κύκλου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Facebook
LinkedIn